...... Kölcsönözhető babafelszerelések ....

Tel: 06-20-426-0031


   
                                   

 Akció

 

 


   Vecsésen H-P 8-18; Szo 8-11    
   Országos kiszállítás
   Garanciális termékek
   julia.timari@gmail.com        Főoldalra

 Babamérleg   Légzésfigyelő   Mellszívó   Bébiőr   BeSafe Autósülés     Elektromos hinták, fejlesztő eszközök


 ..... Wingbo - hasalós fejlesztő hinta bérlés ...

wingbo hinta


Személyes átvétel, házhoz szállítás és postázás? igen!
 Kölcsönzési díj:
Első hó: 5000 Ft
Első hónap feletti rész: 3200 Ft / hó  
Letét (kaució): 4 000 Ft

6 hetes kortól
a baba hátizmát, és mozgáskoordinációját fejleszti: gerincét mindvégig helyes, egyenes tartásban tartja és alátámasztja, így gyakorlatilag súly sem nehezedik rá, a baba jobban tud a fejtartásra, hintázásra koncentrálni!
A szabad mozgás és a minden irányú lengés olyan ingereket ad az agynak, amely meggyorsítja az idegpályák kialakulását, idegsejtek kapcsolódását is és segíti a két agyfélteke finom összehangolódását!

Nem mászik a baba, mert nem szeret hason lenni?
A tőlünk bérlő családok tapasztalata egybehangzóan pozitív! Általában 1 vagy 2 hónapig szokták bérelni: ennyi idő alatt korábban hason lenni utáló babák a hintában szerettek hason lenni, erősödött a hátuk, és elkezdtek végre mászni! Így a hintára tovább nem volt szükség, hisz elkezdődött a mászás. 

Rendkívül hatékony koraszülöttek, lemaradással fejlődő, vagy sérült babák korai fejlesztéséhez is, a fejlesztést irányító szakember által meghatározott korban és ideig.

Biztonságosan és élvezettel "játszva" fejlődik a baba!
EZ A VILÁGON AZ EGYETLEN HINTA, AMELLYEL A BABÁK SAJÁT MAGUKAT HINTÁZTATHATJÁK, ÍGY AKTÍV RÉSZESEI A MOZGÁSFEJLŐDÉSÜKNEK!
Gyakorlatilag ugyanazt a hatást is produkálja, mint a fejlesztő bölcső: a baba ring, lóg benne, de itt a térdén támaszkodik és a lábával lökheti magát, ez a sikerélmény hozzásegíti a még gyorsabb fejlődéshez is, és egyben szuper elfoglaltság is! Fejtartást is elősegítheti!

A komplett csomag tartalma: eredeti Wingbo hinta állvánnyal, puha szivacsos textilfeltéttel, biztonsági övvel és magasságállítóval.
 

 ..... HUPLE mozgás- és koordinációfejlesztő, kreatív eszköz ..... (Huple hinta, Huple félgömb)

huplefelgomb


Házhozszállítás is? Igen!
Kölcsönzési díj (Akció!):
5500 Ft / hó (minimum 2 hó)

Letét 10 000 Ft
Kedvezmények: 6 hó előre fizetve 23 000 Ft és ekkor nincs kaució.
6 hetes kortól iskolás korig
A félgömb változó irányú ingatása, forgatása, pörgetése folyamatos, változó irányú és intenzitású ingert ad a gyermek egyensúlyi rendszerének!
Az egyensúly fejlesztése elősegíti, hogy később ne legyenek a gyermeknek beszédfejlődési problémái, írási és olvasási nehézségei.
Élvezetes játék, mely egészséges gyermeknek egyben kitűnő eszköz a térbeli koordináció, szem-kéz koordináció fejlesztésére.
Sérült gyermekeknek több mint játék: orvostechnikai, terápiás eszköz. A helyzet- és mozgásérzékelés legelső és legfontosabb szerve, a vesztibuláris rendszer ingerlésével a Huple kiválóan alkalmazható mozgáskoordináció- és egyensúlyfejlesztésre, valamint az idegrendszer érésének támogatására. Eladó használt HUPLE-val sajnos nem foglalkozunk, csak kölcsönzéssel.



....... CAM Gironanna elektromos hinta kölcsönzés .....
fp
fp3
Prémiumkategóriás hintát használhattok a babáddal! Anélkül, hogy 48 000 Ft-ért megvennéd.
Kölcsönzési díj:
5500 Ft / hó, minimum 2 hónapra bérelhető
AKCIÓ: Ha 3 havi díjat előre fizetsz, 4500 Ft a havi díj.
Letét 10 000 Ft
Gyönyörű állapotú modellek!
 Ajánlott kor (hó): újszülött kortól 9 kg-ig.
 
A váz anyaga: fém
 
Anyag(ülőke): textil, mosható
 
Működtetése: hálózatról .
 
Állítható dőlésszög, állítható sebesség  
 
Felszereltsége: játszótálca, zenélő körforgó 
 
Zenél, dallamok száma: 8, hangerő állítható
 Világít, hang és világítás külön-külön ki- és bekapcsolható
Állítható: jobbra-balra vagy előre-hátra hintáztasson
Elektromos hinta csak személyes átvétettel elérhető (nem szállítjuk ki).


                               

Hétfőtől péntekig 8-18; Szombaton 8-11 rendelkezésre állunk a következő telefonszámon:    
20/426-0031
Előjegyzést is felveszünk!

Házhozszállítás részletek >>>

 

Cimkék: Momert digitális babamérleg csecsemőmérleg kölcsönzés bérlés 1666Ft/hó Vecsés Budapest kölcsönző . AC300 Angelcare légzésfigyelő kölcsönzés 2000Ft/hó Vecsés Budapest kölcsönző .   AC301R Angelcare légzésfigyelő+bébiőr BeSafe magzatvédő öv, övterelő Angelsounds magzati szívhang hallgató Philips Avent IQ uno elektromos mellszívó bérlés Avent Via ISIS Naturally kézi mellszívó Philips Avent motor (fejrész) önállóan kézi aventhez Medela Mini Electric gépi elektromos mellszívó kölcsönzés Medela Mini Electric motor (fejrész) Medela Base-hez Philips Avent Duo 2 fejes elektromos mellszívó Medela Swing elektromos mellszívó bérlés Medela Mini Electric Plus 2 fejes elektromos mellszívó Sencor SBM8816 bébiőr (babyphone)  (Quinny Curbb kenguru) Összecsukható esernyő babakocsi Sport babakocsi kölcsönzés Összecsukható etetőszék kölcsönzés Autósülés és hordozó 0-13kg kölcsönzés Autósülések kölcsönzés bérlés Textil mózeskosár kölcsönzés gépkölcsönző kölcsönző huple wingbo fejlesztő eszközök